ΔΕΥ - ΠΑΡ: 9:00 - 15:00
ΣΑΒ-ΚΥΡ κλειστό
+30 27210 22136
τηλέφωνο γραμματειας
Γεωργούλη 8 Καλαμάτα Μεσσηνία 24100

Ξεκίνησε η εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τη σπουδαιότητα της στοματικής υγείας και την αναγκαιότητα δωρεάς μυελού των οστών από τον Ο.Σ. Μεσσηνίας

           Ο Ο.Σ. Μεσσηνίας πραγματοποιεί μία εκστρατεία ανάδειξης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τη σπουδαιότητα της στοματικής υγείας, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της γενικότερης υγείας του ανθρώπου. Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιείται ενημέρωση για θέματα στοματικής υγείας από οδοντιάτρους – μέλη του Ο.Σ. Μεσσηνίας σε όλη τη Μεσσηνία.
           Παράλληλα με την προβολή της αξίας της υγείας του στόματος, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας θα ενημερώνει και για τη σημασία της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών/αιμοποιητικών κυττάρων, καθώς είναι μια δωρεά στην οποία κορυφώνεται η προσφορά ενός ανθρώπου προς ένα συνάνθρωπό του, στον οποίο χαρίζει πραγματικά τη ζωή. Είναι μία εκστρατεία ενημέρωσης η οποία ξεκίνησε από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας στο 8ο Πανελλήνιο Περιφερειακό Συνέδριο Ενδοδοντίας, το οποίο έλαβε χώρα στην Καλαμάτα (27&28/9/2019), σε συνεργασία με τον κ. Αδαμόπουλο Ιωάννη, Ιατρό Αιματολόγο, Δ/ντη Μονάδας Υγείας Μεσογειακής Αναιμίας του Γ.Ν. Καλαμάτας και συνεχίζεται.
          Οδοντίατρος και μέλος του Συλλόγου μας, ο οποίος όντας εθελοντής, βρέθηκε συμβατός δότης και έδωσε κυριολεκτικά ζωή σε ένα παιδί! Θα παρουσιάζει τη βιωματική του εμπειρία και τον ανώδυνο τρόπο λήψης μυελού των οστών.
          Η καμπάνια ενημέρωσης περιλαμβάνει πολλούς τοπικούς Συλλόγους και Φορείς από όλο το νομό. Η εκστρατεία ξεκίνησε επίσημα την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 από τη μονάδα 120 ΠΕΑ της Πολεμικής Αεροπορίας.

Επικοινωνία


Γεωργούλη 8, Καλαμάτα 24100
Τηλ.: 27210 22136
Fax: 27210 22538
e-mail: info@odsm.gr

© Copyright 2021 Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας. All Rights Reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων GreatWay

Search