ΔΕΥ - ΠΑΡ: 9:00 - 15:00
ΣΑΒ-ΚΥΡ κλειστό
+30 27210 22136
τηλέφωνο γραμματειας
Γεωργούλη 8 Καλαμάτα Μεσσηνία 24100

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ (Β.L.S.)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ (B.L.S., BASIC LIFE SUPPORT)

          Πριν από περίπου 3 χρόνια, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας διοργάνωσε σεμινάριο Επειγόντων περιστατικών και καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης. Όσοι είχατε παρακολουθήσει το σεμινάριο εκείνο και είχατε λάβει πιστοποιητικό παρακολούθησης, σας ενημερώνουμε ότι πλέον δεν ισχύει διότι τα πιστοποιητικά αυτά λήγουν κάθε τρία χρόνια.


          Ο Ο.Σ.Μ. θα διοργανώνει σεμινάρια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης κάθε τρία χρόνια αλλά και νωρίτερα αν το απαιτούν οι ανάγκες των συναδέλφων (αν δηλαδή δεν έχουν παρακολουθήσει αυτό το σεμινάριο και επιθυμούν να το παρακολουθήσουν).      
         Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας με την Ιατρική Εταιρεία Μεσσηνίας για την διοργάνωση επιστημονικών εκδηλώσεων, διοργανώνεται σεμινάριο κάρπας (B.L.S., Basic Life Support), ένα σεμινάριο εξαιρετικής σημασίας για την παροχή αποτελεσματικής βοήθειας στους συνανθρώπους μας.

          Η τοπική ομάδα εκπαιδευτών της E.R.C.(European Resuscitation Council) υπό την αιγίδα της Ιατρικής Εταιρείας Μεσσηνίας θα παραδώσει 2ήμερα σεμινάρια στο B.L.S.(Basic Life Support), το Σάββατο στις 2 και την Κυριακή στις 3 Δεκεμβρίου ΓΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ .

                        Το πρόγραμμα των σεμιναρίων έχει ως εξής :

  Θα δημιουργηθούν συνολικά 4 ομάδες των 12 εκπαιδευόμενων:

α) Ομάδα Α Σάββατο 08.00-13.00
β) Ομάδα Β Σάββατο 14.00-19.00
γ) Ομάδα Γ Κυριακή 08.00-13.00 και
δ) Ομάδα Δ Κυριακή 14.00-19.00.

Τα σεμινάρια είναι διάρκειας 5 ωρών, περιλαμβάνουν την θεωρητική προσέγγιση της ΚΑΡΠΑ με και χωρίς την βοήθεια αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή και την ατομική πρακτική εξάσκηση σε προπλάσματα και απινιδωτές.

Υπάρχει διάλειμμα 30 λεπτών όπου διατίθεται καφές και ελαφρύ γεύμα.

Το κόστος της παρακολούθησης είναι 25 ευρώ.

          Ο χώρος διεξαγωγής του σεμιναρίου είναι το αμφιθέατρο (2ος όροφος ) του Νοσοκομείου Καλαμάτας. Κύρια Εκπαιδευτική ομάδα: ΜΑΛΛΙΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΕΞΕΡΤΖΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΜΑΛΛΙΑΡΟΥ ΜΑΡΙΑ

          Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται το αργότερο μέχρι την 17η Νοεμβρίου στη γραμματεία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας (27210 22136 & e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).
         
          Πρέπει να δοθεί το ονοματεπώνυμό σας με λατινικούς χαρακτήρες, το τηλέφωνο, το προσωπικό σας e-mail και η προτίμηση σας όσον αφορά τις ομάδες που θα δημιουργηθούν. Θα σας αποσταλεί έγκαιρα ηλεκτρονικά το σχετικό υλικό που πρέπει να διαβαστεί πριν το σεμινάριο. Δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης με ισχύ τριών χρόνων. Ισχύει και για τους βοηθούς των οδοντιάτρων.

Επικοινωνία


Γεωργούλη 8, Καλαμάτα 24100
Τηλ.: 27210 22136
Fax: 27210 22538
e-mail: info@odsm.gr

© Copyright 2021 Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας. All Rights Reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων GreatWay

Search