ΔΕΥ - ΠΑΡ: 9:00 - 15:00
ΣΑΒ-ΚΥΡ κλειστό
+30 27210 22136
τηλέφωνο γραμματειας
Γεωργούλη 8 Καλαμάτα Μεσσηνία 24100

Ο.Σ.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ & Ο.Σ. ΗΛΕΙΑΣ: ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΤΙΣ 11 ΜΑΙΟΥ 2019

            Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή οδοντιάτρων διεξήχθη η ημερίδα «Διαχείριση οδοντιατρείου» στις 11 Μαΐου 2019 στην όμορφη και ιστορική κοιτίδα του ολυμπισμού και πολιτισμού πόλη της Αρχαίας Ολυμπίας, την οποία διοργάνωσε ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ηλείας.
           Ήταν μια πρωτότυπη ιδέα η συνεργασία δύο συλλόγων της Πελοποννήσου, της Μεσσηνίας και της Ηλείας, με σκοπό την αποκέντρωση και την ενίσχυση και των μικρότερων πόλεων, η οποία υλοποιήθηκε για πρώτη φορά πέρυσι με την κοινή διοργάνωση επιστημονικής ημερίδας στην φιλόξενη πόλη της Κυπαρισσίας στη Μεσσηνία και με τη συνεργασία του Δήμου Τριφυλίας.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε περιήγηση στην παραθαλάσσια Μαραθόπολη, στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας και στον επιβλητικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Χριστιανούπολη και επίσκεψη στο οινοποιείο «Νέστωρ».
            Φέτος, ο Ο.Σ. Ηλείας επέλεξε να πραγματοποιήσει και να φιλοξενήσει την δεύτερη από κοινού με Ο.Σ. Μεσσηνίας ημερίδα. Η παρουσίαση έλαβε χώρα στο μικρό αμφιθέατρο του παλιού μουσείου (ΣΠΑΠ), ένας χώρος πολύ όμορφος και ιστορικός. Στο τέλος της ημερίδας πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο νέο αρχαιολογικό μουσείο.
            Η ημερίδα ήταν επιτυχημένη από το πλήθος συναδέλφων και από τους δυο νoμούς αλλά και από άλλους νομούς που παρευρέθησαν και παρακολούθησαν την άψογη επιστημονική παρουσίαση. Υπήρξαν μάλιστα και προτάσεις να συνεχιστεί η συνδιοργάνωση ημερίδων από τους δύο Συλλόγους αλλά και από τον Ο.Σ. Αρκαδίας και σε άλλες περιοχές των νομών μας.
            Ευχαριστούμε τους εκλεκτούς ομιλητές κα Ρόζη Εμμανουέλλα (MBA Επικοινωνία & marketing οδοντιατρείου) και τον κ. Καλαμάτα Βασίλη, Ορθοδοντικό (Πανεπιστημίου Tel Aviv), οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Επικοινωνία


Γεωργούλη 8, Καλαμάτα 24100
Τηλ.: 27210 22136
Fax: 27210 22538
e-mail: info@odsm.gr

© Copyright 2024 Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας. All Rights Reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων GreatWay

Search