ΔΕΥ - ΠΑΡ: 9:00 - 15:00
τηλέφωνο γραμματειας
Γεωργούλη 8 Καλαμάτα Μεσσηνία 24100

O O.Σ.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας συμμετείχε στο 1ο Παμμεσσηνιακό παιδικό αθλητικό - ποδοσφαιρικό τουρνουά με παράλληλες δράσεις «….Σκοράρουμε για το Χαμόγελο του Παιδιού»,

μεταξύ δημοτικών σχολείων και ποδοσφαιρικών ακαδημιών του Νομού Μεσσηνίας στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, το οποίο διεξήχθη την Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16 Απριλίου 2019, με τραπέζι στο χώρο της εκδήλωσης και στο οποίο διατέθηκαν από τον Ο.Σ. Μεσσηνίας οδοντόκρεμες και οδηγίες στοματικής υγιεινής στα παιδιά και στους δασκάλους. Η οδοντίατρος, Ειδικευθείσα στην Παιδοδοντία κ. Ξιάρχου Ευαγγελία έδινε συμβουλές για υγιή δόντια στα παιδιά.
       Στην τιμητική βράβευση των φορέων από πλευράς Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας παρευρέθησαν η Πρόεδρος του Ο.Σ. Μεσσηνίας κ. Θεοδωροπούλου Γεωργία (Τζίνα) και ο Ταμίας του Ο.Σ. Μεσσηνίας κ. Τσορφόλιας Άγγελος.

Γεωργούλη 8, Καλαμάτα 24100
Τηλ.: 27210 22136
Fax: 27210 22538
e-mail: info@odsm.gr