ΔΕΥ - ΠΑΡ: 9:00 - 15:00
ΣΑΒ-ΚΥΡ κλειστό
+30 27210 22136
τηλέφωνο γραμματειας
Γεωργούλη 8 Καλαμάτα Μεσσηνία 24100

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σας ευχόμαστε από καρδιάς Καλή Χρονιά, με υγεία και ό,τι επιθυμείτε εσείς και οι οικογένειές σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα ακόλουθα θέματα:1. ΕΤΗΣΙΑ ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
      Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας σας γνωστοποιεί ότι το ποσό της ετήσιας εισφοράς προς το Σύλλογο από τη νέα χρονιά μειώνεται στα 130 ευρώ από 150 ευρώ που ίσχυε μέχρι τώρα κατόπιν προτάσεως της Προέδρου και ομοφωνίας μεταξύ των μελών του Δ.Σ.

2. ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ
      Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας στα πλαίσια των προσπαθειών του για την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού για τη σημασία της στοματικής υγιεινής και την αξία της πρόληψης πρόκειται να οργανώσει το Σάββατο και την Κυριακή στις 23 και 24 Ιανουαρίου 2016 στο ξενοδοχείο Pharae Palace ημερίδα Παιδοδοντιατρικής. Το πρόγραμμα του Σαββάτου 10 πμ - 2μμ θα αφορά τη βιωματική μάθηση στοματικής υγιεινής για οδοντιάτρους και νηπιαγωγούς. Κύριος και βασικός ομιλητής θα είναι ο καθηγητής ΕΚΠΑ κ. Ουλής Κωνσταντίνος. Το πρόγραμμα αυτό με πρωτοβουλία του ΟΣΜ ξεκινά πρώτα από το νομό Μεσσηνίας (θα ξεκινούσε από το νομό Αττικής) και στη συνέχεια θα διοργανωθεί από άλλους συλλόγους. Την Κυριακή, ημερίδα παιδοδοντίας για οδοντιάτρους και παιδιάτρους. Ομιλητές θα είναι οι κ.Λυγιδάκης Νικόλαος Dr Παιδοδοντίας- Υφηγητής Παιδοδοντιατρικής του Πανεπιστημίου Leeds UK, κ. Λυγιδάκη - Θεολόγη Νάντια Επίκ.Καθηγήτρια Στοματογναθοπροσωπικής Χειρουργικής ΕΚΠΑ και κ.Γκιζάνη Σωτηρία Επικ.Καθηγήτρια Παιδοδοντιατρικής ΕΚΠΑ. Αν και το πρόγραμμα είναι θεωρητικό παρακαλούμε πολύ να δηλώσετε συμμετοχή εως τις 20/01/2016 στο τηλέφωνο του ΟΣΜ (2721022136) προκειμένου να γνωρίζουμε τον αριθμό των συμμετεχόντων. Η συμμετοχή σας όπως και σε προηγούμενες ημερίδες και σεμινάρια είναι καθοριστική για την επιτυχία της διημερίδας η οποία θα διαφημιστεί εκτενώς και από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του νομού. Εσωκλείεται και το πρόγραμμα των δύο (2) ημερών.

3. ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ
       Η κοπή πίτας του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016 στις 7μμ στο καφέ – μπαρ BABA YAGA (Χρ. Κουμάντου 5 στον επάνω όροφο). Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα δοθεί αναμνηστικό δώρο από τον ΟΣΜ στην πρώην υπάλληλο του Συλλόγου μας, κ. Έφη Ευτυχίδη. Όπως και πέρυσι, είναι μία ευκαιρία πίνοντας έναν καφέ, κρασί ή ποτό να βρεθούμε περνώντας μία ευχάριστη βραδιά συζητώντας και άλλα θέματα πέραν της οδοντιατρικής ρουτίνας. Όσοι θα παραβρεθείτε, παρακαλούμε να δηλώστε συμμετοχή προκειμένου να γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των ατόμων.

Επικοινωνία


Γεωργούλη 8, Καλαμάτα 24100
Τηλ.: 27210 22136
Fax: 27210 22538
e-mail: info@odsm.gr

© Copyright 2023 Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας. All Rights Reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων GreatWay

Search